Missie en visie | Frimex.nl k

Missie

Frimex is een club enthousiaste professionals die met plezier het bed uit komt om voor klanten het maximale resultaat te behalen.

Visie

Frimex is de betrouwbare, duurzame en innovatieve onderhouds- en installatievoorkeurspartner, die de ontwikkeling van de medewerker voorop heeft staan.

Kernwaarden

  • Passie
  • Innovatief
  • Betrouwbaar
  • Proactief in verbondenheid

Meer over Frimex

Frimex is onderdeel van de Fri-Jado Groep, opgericht in 1937. Er werken ca. 320 vaste medewerkers. Frimex is actief binnen de markten van de foodretail, foodservice en non-foodretailsector. Als allround installatie- en servicebedrijf en system integrator opereert Frimex voornamelijk in de Nederlandse markt. De belangrijkste vakgebieden zijn koeltechniek, klimaattechniek, elektrotechniek en grootkeukentechniek.

De kernactiviteiten van Frimex richten zich op de retail- en hospitalitymarkt. Frimex streeft daarbij naar excellentie op basis van continue innovatie en toepassing van nieuwe technologie en onderscheidende dienstverlening. Frimex stelt zich ten doel om de bedrijfsvoering van haar klanten optimaal te ondersteunen en te bevorderen. “Total cost of ownership” en de "continuïteit van uw organisatie" zijn de steeds terugkerende en doorslaggevende elementen van de bedrijfsvoering van Frimex.