Werkvoorbereider Koeltechniek | Frimex.nl

Werkvoorbereider Koeltechniek

ma, 20/07/2020

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zijn op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Binnen Frimex Service is een vacature ontstaan voor een Werkvoorbereider Koeltechniek.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Je bent met collega’s uit jouw team gezamenlijk verantwoordelijk voor de technische support van de binnen- en buitendienst;
  • Op verzoek van de servicemonteurs verzorg je de technische werkvoorbereiding van reparatiewerkzaamheden koeltechnische apparatuur;
  • De werkzaamheden bestaan uit het maken van (technische) selectie, het bestellen van apparatuur en materialen, het verzorgen van de benodigde informatie en het maken van calculaties voor de servicemonteurs;
  • De technische support aan de binnendienst bestaat uit telefonisch 2e lijns support bij storingen en adviseren van klanten bij technische vragen over onder andere offertes, uitgevoerde werkzaamheden en andere zaken.

 

Wat vraagt Frimex?

Een betrokken en professionele collega! Je bent klant- en servicegericht en in het bezit van een HBO-diploma richting werktuigbouwkunde, koeltechniek of elektrotechniek. Kennis van ERP systemen en de Engelse en Duitse taal is een pré. Je hebt ervaring als werkvoorbereider in een technische organisatie. Ervaring in de koeltechniek is een pré. Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden. Kernwoorden in deze rol zijn: stressbestendig, groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactief, communicatief vaardig, analytisch, initiatiefrijk en meedenkend. Verder ben je betrokken, betrouwbaar en klantgericht.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseur Charlaine Bouwes of Jasmijn van Oorschot via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.