Tekenaar Verlichtingsplannen | Frimex.nl

Tekenaar Verlichtingsplannen

ma, 11/05/2020

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom  zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Voor het Bedrijfsbureau van Frimex Installatie zijn wij op zoek naar een Tekenaar verlichtingsplannen die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Je neemt lay-out tekeningen en projectinformatie door, en projecteert de verlichting volgens een afgesproken standaard in een verlichtingsplan.   
  • Je draagt zorg voor een juiste en tijdige vastlegging, registratie en beschikbaarheid van de relevante projectdocumentatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig inplannen en organiseren van eigen werkzaamheden en behalen van deadlines binnen een dynamische omgeving.

 

Wat vraagt Frimex?

  • Je bent in het bezit van een MBO 4-diploma, bij voorkeur elektrotechniek;
  • Je hebt interesse in of kennis van geautomatiseerde systemen zoals Autocad, Stabicad en Microsoft Office;
  • Omdat het een juniorfunctie betreft, hoef je niet veel werkervaring hebben opgedaan in deze functie;
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar;
  • Kernwoorden in deze rol zijn: zelfstandig én teamgericht, communicatief vaardig, nauwkeurig, kwaliteitsgericht, resultaten, passie, innovatief, proactief.

 

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en seminars te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja ik heb interesse!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl

Meer Informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseur Charlaine Bouwes of Jasmijn van Oorschot via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!