Stagiair MBO Werktuigbouwkunde | Frimex.nl

Stagiair MBO Werktuigbouwkunde

wo, 30/06/2021

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zijn op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende stagiair, die tijdelijk het team van het bedrijfsbureau komt versterken!

Wat ga je doen als stagiair?

Als stagiair op het bedrijfsbureau maak je onderdeel uit van het team engineering en tekenen. Er is ruimte om zowel een opdracht uit te voeren, als mee te kijken met de collega’s of eventueel een schoolopdracht uit te voeren.

Wat houdt onze opdracht in? De bedoeling is dat je werkinstructies gaat maken in Word. Dit houdt in dat je gaat vastleggen wat er in de praktijk, op de projecten, gebeurt. Dit ga je doen door foto’s te maken op de projecten en door te tekenen in onze tekenprogramma’s. Hierdoor kan je montage instructies gaan opstellen en de details vastleggen. Je zal voornamelijk op kantoor aan het werk zijn, maar je mag dus ook naar de projecten om het benodige beeldmateriaal te verzamelen.

Je krijgt te maken met diverse klimaat- en koelinstallaties, die voornamelijk in supermarkten zijn geïnstalleerd.  Je wordt uiteraard begeleid door een ervaren engineer.

Wat vraagt Frimex?

  • Je volgt een MBO niveau 4 opleiding Werktuigbouwkunde of een opleiding in die richting;
  • Je hebt tijdens je opleiding een klein beetje kennis opgedaan van tekenprogramma’s (AutoCad en StabiCad);
  • Je bent beschikbaar voor een aantal dagen per week.

Wat mag je verwachten van deze stage en wat biedt Frimex?

  • Je kan een kijkje nemen in het bedrijfsleven;
  • Een stageopdracht van rond de 2 maanden (indien je stage langer duurt, kunnen we dit bespreken);
  • Je ontvangt een stagevergoeding;
  • Je krijgt begeleiding van een ervaren engineer in het vak;
  • Je kan werken in een technisch installatiebedrijf, waar veel toekomstperspectief aanwezig is;
  • Je hebt de mogelijkheid om je kennis te vergroten van het vak werktuigbouwkunde.

Ja, ik wil graag meer weten!

Je kunt je CV sturen naar vacature@frimex.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseurs Jasmijn van Oorschot of Denise Brederode via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!