Servicemonteur Koeltechniek regio Eindhoven

wo, 06/11/2019

Frimex Service is een grote, merkonafhankelijke speler op het gebied van service en onderhoud. De kernactiviteiten zijn het servicen, monitoren, onderhouden en repareren van technische installaties en apparatuur vanuit de disciplines koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing, communicatie en safety voor de retail- en foodservicemarkt in Nederland en omringende landen. Frimex Service kenmerkt zich door een grote klantgedrevenheid, inzet en betrokkenheid van haar ca. 131 medewerkers, een noodzakelijke voorwaarde om succesvol te zijn in de retail- en foodservicemarkt.

Binnen Frimex Service is een vacature ontstaan voor de buitendienst in de regio  Eindhoven. Wij zijn op zoek naar een vakkundige koeltechnisch servicemonteur die onze buitendienst komt versterken.

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van een monteursteam die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de teamdoelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het goed en naar tevredenheid van de klant, oplossen van storingen aan onder andere koelmeubels, het uitvoeren van onderhoud, het op een kosteneffectieve wijze uitvoeren van je werk en het adviseren van de klant. Het klantensegment wat je bediend bestaat hoofdzakelijk uit grote, maar ook kleinere supermarkten (ketens). Met een bedrijfsauto die jou ter beschikking wordt gesteld, opereer je zelfstandig vanuit je woonplaats. Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet. Je rapporteert direct aan de teamleider die verantwoordelijk is voor jouw regio.

Wie zoeken we?

Een betrokken en professionele collega! Je bent servicegericht en in het bezit van een MBO-diploma (niveau 3/4) koeltechniek en/of elektrotechniek een F-gassen certificaat en VCA. Je hebt al ruim een aantal jaren werkervaring opgedaan als koeltechnisch servicemonteur. Je hebt in ieder geval een rijbewijs, bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, klantgericht en proactief.

Wij bieden

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl

Reactie

Is deze rol jou op het lijf geschreven en wil je graag in aanmerking komen? Stuur dan jou motivatie en een recent cv naar vacature@frimex.nl.