Servicemonteur Koeltechniek | Frimex.nl

Servicemonteur Koeltechniek

do, 07/05/2020

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Binnen Frimex Service is een vacature ontstaan voor de buitendienst. Wij zoeken momenteel Servicemonteurs KT in de volgende regio’s: Rotterdam/Dordrecht, Amsterdam, Zwolle en Utrecht.

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van een monteursteam die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de teamdoelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het goed en naar tevredenheid van de klant, oplossen van storingen aan onder andere koelmeubels, het uitvoeren van onderhoud, het op een kosteneffectieve wijze uitvoeren van je werk en het adviseren van de klant. Het klantensegment wat je bedient bestaat hoofdzakelijk uit grote, maar ook kleinere supermarkten (ketens). Met een bedrijfsauto die jou ter beschikking wordt gesteld, opereer je zelfstandig vanuit je woonplaats. Je werkt voornamelijk in de regio rondom jouw woonplaats. Je rapporteert direct aan de teamleider die verantwoordelijk is voor jouw regio. Met jouw teamleider schakel je dagelijks over de werkzaamheden en andere zaken. Ook schakel je regelmatig met het hoofdkantoor in Moordrecht via je tablet.

Wie zoeken we?

Een betrokken en professionele collega! Je bent servicegericht en in het bezit van een MBO-diploma (niveau 3/4) koeltechniek en/of elektrotechniek, een F-gassen certificaat en VCA. Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring opgedaan als koeltechnisch servicemonteur. Je hebt in ieder geval een rijbewijs, bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, klantgericht en proactief.

Wat biedt Frimex?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Ook wordt er een bedrijfsauto, een telefoon en een tablet ter beschikking gesteld. Je ontvangt een onkostenvergoeding en een vergoeding voor het draaien van storingsdiensten.

Tevens biedt Frimex de ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband cursussen, opleidingen en trainingen volgen.

Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl.

Heb je interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven en wil je graag in aanmerking komen? Stuur dan jouw motivatie en een recent cv naar vacature@frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de website!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.