Servicemonteur ET & kleine projecten

wo, 06/11/2019

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex 320 fte bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (120 fte). Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur. Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, zo zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, en geldt voor ons ‘afspraak = afspraak’.

Binnen de business unit Frimex Service zijn wij op zoek naar ET Servicemonteurs voor de regio’s Tilburg/Den Bosch en Utrecht/Arnhem. De ET Servicemonteur werkt aan elektrotechnische –en data installaties.

Verantwoordelijkheden

Je maakt deel uit van een team van (allround) servicemonteurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de teamdoelstellingen. In overleg met de planningsafdeling stel je samen prioriteiten, worden de afspraken met klanten gemaakt en wordt de volgorde van de werkzaamheden bepaald. Je bent verantwoordelijk voor het, (in één keer) goed en naar tevredenheid van de klant, oplossen van storingen, het uitvoeren van  onderhoud, het op een kosteneffectieve wijze uitvoeren van je werk en het adviseren van de klant. Met een bedrijfsauto die jou ter beschikking wordt gesteld, opereer je zelfstandig vanuit je woonplaats. Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet.

Frimex Service vraagt

Je bent servicegericht en in het bezit van een MBO-diploma Elektrotechniek aangevuld met deelcertificaten voor Data. Je hebt al ruim een aantal jaren werkervaring opgedaan als ET servicemonteur. Je hebt in ieder geval een rijbewijs, bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, klantgericht en pro-actief.

Wij bieden

Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract in een groeiend en innovatief bedrijf. Wij bieden een uitdagende functie met een, bij de verantwoordelijkheden passend, prima basissalaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens ontvang je een bedrijfsauto, tablet, mobiele telefoon en alle benodigde gereedschappen en middelen. Ook hebben we uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Ja, ik heb interesse!

We zijn benieuwd naar jouw reactie met onderbouwing waarom jij denkt dat je geschikt bent en je dit graag wilt. In een persoonlijk gesprek zal bepaald worden of je in aanmerking komt voor de functie. Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl, t.a.v. Jasmijn van Oorschot.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl