Projectmanager Koeltechniek

wo, 06/11/2019

Frimex Installatie is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de retailmarkt, zowel in het food als het non-food segment.

Frimex Installatie adviseert,  engineert en realiseert projecten op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing,  communicatie en safety.
Activiteiten die uw winkelformule op krachtige wijze ondersteunen. Twee zaken staan daarbij voor ons onbetwist voorop: continuïteit van uw bedrijfsvoering en een merkonafhankelijke productkeuze waarbij “total cost of ownership” centraal staat. Voor de afdeling operations Frimex Installatie zijn wij op zoek naar een Projectmanager Koeltechniek die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je bent primair verantwoordelijk voor de realisatie van projecten van Albert Heijn, Jumbo en andere retailers. Je zorgt voor een optimale klanttevredenheid, kwaliteit van uitvoering en projectrendement. Je beheert de relatie met de klant, pleegt acquisitie en je bent het aanspreekpunt voor de klant bij vragen en oplossen van problemen. Je adviseert de klant bij het maken van keuzes en gaat in op de wensen van de klant. Je achterhaalt specificaties, bespreekt technische oplossingen, begeleidt het calculatie- en offertetraject, je doet opnames en stuurt de uitvoering van de projecten aan via projectleiders. In periodes van drukte voer je zelf ook projecten uit in de rol van projectleider, waar bij je ook als leidinggevende fungeert voor medewerkers op de projectlocatie(s).

Als projectmanager verzamel je gegevens voor het opstellen van de projectplanning, voorzien van tijds -capaciteits- exploitatie- en kostenbegrotingen, eventueel in samenwerking met andere disciplines uit de organisatie. Bij eventuele knelpunten informeer je de juiste mensen, neem je initiatief om de knelpunten op te lossen, waarbij duidelijk over de grenzen van de afdeling operations gekeken wordt.

Je bent eindverantwoordelijk voor de personeelsplanning en hebt een sturende functie in de opname van uren uit de urenbank. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van uit te voeren projecten in relatie tot de overeengekomen afspraken en zorgt voor grondige financiële en niet-financiële evaluatie van de uitgevoerde projecten om te komen tot verbeteringen in de aanloop en uitvoering van nieuwe projecten. Je communiceert met de klant in de voorbereidende, operationele en evaluerende fase van de projecten. Je onderhoudt intensieve contacten met de afdelingen prefab en logistiek. Je  begeleidt nieuwe projectleiders. Je ziet erop toe dat de organisatie beschikt over voldoende adequate middelen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van projecten. Je bewaakt de projectbudgetten en afwikkeling van de financiële zijde van een project.

Je neemt verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de afdeling, zowel de binnendienst maar vooral ook de  buitendienst, zorgt voor optimale samenwerking tussen de verschillende disciplines en beheert de relatie met de klant. Je inspireert je team en de klant. Als projectmanager motiveer je, coach je en inspireer je doeltreffend al je collega’s in het team, binnen op kantoor, maar vooral ook in het veld op de projecten. Je bent zelf en via de projectleiders de belangrijkste schakel om de binnendienst en buitendienst te verbinden.

In deze functie representeer je Frimex Installatie en bewaak je het goede imago van de onderneming.

Wat vraagt Frimex?

Je bent in het bezit van een HBO-diploma elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek, aangevuld met een gedegen project management opleiding en je hebt ruime kennis van de koeltechnische installaties door opleiding en ervaring. Je hebt eerder als projectleider gewerkt in de installatie branche voor de retail en je hebt aantoonbaar de juiste ‘touch’ met het uitvoerend personeel.

Je hebt ruime praktische kennis van relevante geautomatiseerde systemen, zoals MS-office en ERP-systemen. Ook heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt passie voor je vak, bent innovatief en proactief. Je bezit goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden en bent representatief.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Ja, ik heb interesse!

We zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je dit graag wilt.

Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met HR Adviseur Jasmijn van Oorschot op 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl