Projectmanager kleine projecten Koeltechniek

wo, 06/11/2019

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de retailmarkt, zowel in het food als het non-food segment in Nederland en omringende landen.

Frimex adviseert de klant,  engineert en realiseert projecten op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing, service, monitoren, onderhouden en repareren van technische installaties en apparatuur.

Onze activiteiten ondersteunen uw winkelformule op krachtige wijze. Twee zaken staan daarbij voor ons onbetwist voorop: continuïteit van uw bedrijfsvoering en een merkonafhankelijke productkeuze waarbij “total cost of ownership” centraal staat.

Denk jij in oplossingen, ben je betrouwbaar, proactief en heb je passie voor je vak, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Je stemt af met klanten over de uit te voeren werkzaamheden of vervangingen van apparatuur. Je bent de centrale persoon die de touwtjes in handen heeft.  Indien nodig bespreek je zaken met de verschillende disciplines binnen het bedrijf om je doel te bereiken. Je analyseert de werkzaamheden, stelt de planning en werkbegroting op en beoordeel de (financiële) haalbaarheid van het project. Na opdracht informeer je de werkvoorbereider over de afspraken. Je stuurt de  Werkvoorbereider aan voor wat betreft het logistieke plan (materiaalvoorziening en transporten). Je zorgt voor de uitwerking van de werktekeningen en draagt het project over aan de monteurs op locatie. Je bewaakt dat de verantwoordelijke monteurs het project tijdig en juist opleveren. Je zorgt voor de juiste documentatie en traceerbaarheid van projectgegevens, bewaakt de financiële voortgang en draagt afgeronde projecten over aan de Service organisatie.

Je voert werkoverleg met de Monteurs en zorgt voor training, opleiding en kwalificatie van de monteurs. Je voert het personeelsbeleid uit en zorgt voor handhaving van procedures, bedrijfsregels, richtlijnen, (nationale en internationale) wet- en regelgeving, normen en standaarden, veiligheid-, kwaliteits-, en milieuvoorschriften (ook richting derden).

Wat vraagt Frimex?

Je hebt kennis en ervaring van Koeltechniek op HBO werk of denkniveau. Je hebt eerder als Projectmanager gewerkt in de installatie branche, bij voorkeur binnen de retail en je hebt aantoonbare ervaring en de juiste ‘touch’ met het uitvoerend personeel.

  • Kernwoorden in deze rol zijn: probleemoplossend vermogen, besluitvaardig, commerciële drive en resultaatgericht;
  • Qua persoonlijkheid sluit je aan bij onze kernwaarden: Passie, Innovatief, Proactief en Betrouwbaar;
  • Je weet medewerkers te coachen, enthousiasmeren en zo nodig aan te spreken op hun gedrag;
  • Je hebt kennis en ervaring met koeltechniek, ERP systemen office software en van toepassing zijnde veiligheidsregels;
  • Je hebt kennis van engineering, calculaties en bent op de hoogte van de regels in de koeltechniek;
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bezit goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden en bent representatief.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen een leaseauto, 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en seminars te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse!

We zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je dit graag wilt.

Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met HR Adviseur Jasmijn van Oorschot 06-30075186 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl