Projectleider Klimaattechniek | Frimex.nl

Projectleider Klimaattechniek

do, 04/02/2021

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex 320 fte bestaat uit de business units: Frimex Installatie (190 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom  zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Binnen Frimex zijn wij op zoek naar een ervaren Projectleider Klimaattechniek die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Je doet opnames bij klanten, brengt de uit te voeren werkzaamheden in kaart en bespreekt de opname met de verschillende disciplines binnen het Bedrijfsbureau. Samen met de projectmanager analyseer je de werkzaamheden, planning, werkbegroting en beoordeel je de (financiële) haalbaarheid van het project. Na opdracht neem je deel aan de kick-off meeting bij de klant met alle betrokken partijen (intern en extern) en informeer je de werkvoorbereiding over de afspraken. Je stuurt de werkvoorbereiding aan voor wat betreft het logistieke plan (materiaalvoorziening en transporten). Je zorgt voor de uitwerking van de werktekeningen, stemt af met de projectleiders van overige disciplines en draagt het project over aan de chef monteur op locatie. Je bewaakt dat de chef monteur het project tijdig en juist oplevert. Je zorgt voor de juiste documentatie en traceerbaarheid van projectgegevens, bewaakt de financiële voortgang en draagt afgeronde projecten over aan Frimex Service.

Je voert werkoverleg met de monteurs en zorgt voor training, opleiding en kwalificatie van de monteurs. Je handhaaft het personeelsbeleid en zorgt voor handhaving van procedures, bedrijfsregels, richtlijnen, (nationale en internationale) wet- en regelgeving, normen en standaarden, veiligheid-, kwaliteits-, en milieuvoorschriften (ook richting derden).

Wat vraagt Frimex?

Je hebt kennis en ervaring van Klimaattechniek op HBO niveau. Bij voorkeur heb je al eerder gewerkt als Projectleider in de installatie branche en binnen de retail. Je hebt in ieder gevalk aantoonbare werkervaring in de Klimaattechniek/projectleiding.

Je hebt ruime praktische kennis van relevante geautomatiseerde systemen, zoals MS-office en ERP-systemen. Ook heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt passie voor je vak, bent innovatief en proactief. Je bezit goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden en bent representatief.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen een leaseauto, 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en seminars te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse!

We zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je dit graag wilt. Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met HR Adviseur Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes op 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.