Projectleider Klimaattechniek | Frimex.nl

Projectleider Klimaattechniek

vr, 08/10/2021

Heb jij passie voor de Klimaattechniek en coördineer je graag projecten en werkzaamheden? Werk je het liefst in een omgeving waar je veel vrijheid krijgt om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten? Solliciteer dan snel op deze functie!

Wat ga je doen als Projectleider Klimaattechniek?

Je doet opnames bij klanten, brengt de uit te voeren werkzaamheden in kaart en bespreekt de opname met de verschillende disciplines binnen het bedrijfsbureau. Samen met de projectmanager analyseer je de werkzaamheden, planning, werkbegroting en beoordeel je de (financiële) haalbaarheid van het project. Na opdracht neem je deel aan de kick-off meeting bij de klant met alle betrokken partijen (intern en extern) en informeer je de werkvoorbereiding over de afspraken. Je stuurt de werkvoorbereiding aan voor wat betreft het logistieke plan (materiaalvoorziening en transporten). Je zorgt voor de uitwerking van de werktekeningen, stemt af met de projectleiders van overige disciplines en draagt het project over aan de chef monteur op locatie. Je bewaakt dat de chef monteur het project tijdig en juist oplevert. Je zorgt voor de juiste documentatie en traceerbaarheid van projectgegevens, bewaakt de financiële voortgang en draagt afgeronde projecten over aan Frimex Service.

Je voert werkoverleg met de monteurs en zorgt voor training, opleiding en kwalificatie van de monteurs. Je handhaaft het personeelsbeleid en zorgt voor handhaving van procedures, bedrijfsregels, richtlijnen, (nationale en internationale) wet- en regelgeving, normen en standaarden, veiligheid-, kwaliteits-, en milieuvoorschriften (ook richting derden).

Hier herken jij jezelf in als Projectleider Klimaattechniek:

Met passie voor de Klimaattechniek breng jij de projecten tot een goed einde en vervul je de wens van de klant. Je bent pro-actief en je deinst niet terug voor uitdagingen.

Verder vragen wij van jou:

 • Je hebt kennis van en ervaring in de Klimaattechniek;
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring als chef Monteur of projectleider;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de retail branche, maar dit is geen must;
 • Je hebt kennis van relevante geautomatiseerde systemen, zoals MS-office en ERP-systemen.

Over Frimex

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte). Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zijn op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Wat mag je van ons verwachten?

Je kunt rekenen op een fijne werkomgeving waar collega’s elke dag met plezier het bed uit komen om voor onze klanten het maximale resultaat te behalen. Je komt terecht in een organisatie waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij luisteren naar jouw ambities en zorgen ervoor dat jij alle tools aangereikt krijgt om deze ambities te realiseren. Denk hierbij aan het volgen van een opleiding en een cursus. In de nabije toekomst zullen wij zelfs een eigen opleidingcentrum inrichten in onze productiehal in Moordrecht.

Hiernaast kun je denken aan de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Maar liefst 26 vakantiedagen en nog eens 13 ADV-dagen;
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon
 • De mogelijkheid om jouw vakantiedagen in te wisselen voor aankopen bij MediaMarkt;
 • Winstdeling aan het einde van het jaar;
 • Korting op onder andere je ziektekosten- en autoverzekering;
 • Verjaardagsuitkering;
 • Korting op jouw abonnement bij de sportschool;
 • Een gezellige bar waar je op vrijdagmiddag terecht kunt voor een borrel.

Ja, ik wil graag solliciteren!

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. We zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseur Jasmijn van Oorschot of Denise Brederode via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.