Onderhoudsmonteur regio Amsterdam | Frimex.nl

Onderhoudsmonteur regio Amsterdam

ma, 08/06/2020

De organisatie

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte)

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom  zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Bij Frimex is een vacature ontstaan voor de buitendienst. Wij zijn op zoek naar een Onderhoudsmonteur, die graag wil leren en ontwikkelen!

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van het onderhoud en het schoonmaken van koeltechnische en/of grootkeuken apparatuur (koelmeubelen, condensors & apparatuur grootkeukens). Sommige klussen zal je zelfstandig uitvoeren en andere klussen voer je met één van je collega’s uit. Tevens zal je op verzoek de servicemonteurs in de regio ondersteunen bij technische werkzaamheden. Met een bedrijfsauto die jou ter beschikking wordt gesteld, opereer je zelfstandig vanuit je woonplaats. Jouw teamleider is dagelijks in de regio aanwezig, waardoor je regelmatig schakelt over de werkzaamheden. Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet.

Wie zoeken we?

Je hebt geen ervaring of diploma’s nodig. Ben je een starter op de arbeidsmarkt, spreek je goed Nederlands, ben je fulltime inzetbaar, in het bezit van een rijbewijs, wil je met je handen werken en vind je het niet erg om vies te worden? Dan zijn we op zoek naar jou. Wel wordt er gevraagd naar de juiste (servicegerichte) instelling en motivatie. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, en pro-actief. Bij goed functioneren en indien je servicegericht blijkt te zijn, is er de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van servicemonteur. De ambitie om aanvullende opleidingen te volgen dient dan uiteraard aanwezig te zijn.

Wat bieden we?

Wij bieden een uitdagende functie met een, bij de verantwoordelijkheden passend, prima basissalaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens ontvang je een bedrijfsauto, tablet, mobiele telefoon en alle benodigde gereedschappen en middelen. Ook hebben we uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen.

Ja, ik wil graag meer weten!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de HR afdeling op 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl . Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!

Ja, ik wil graag in aanmerking komen!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl, t.a.v. HR Adviseur Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.