Onderhoudsmonteur

wo, 06/11/2019

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex 320 fte bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (120 fte). Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur. Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, zo zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, en geldt voor ons ‘afspraak = afspraak’.

Er ontstaat, wegens uitbreiding, een vacature op de afdeling service. Wij zijn op zoek naar (basis) onderhoudsmonteur in de regio Amersfoort/Hilversum.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een 2-koppig team van (basis)onderhoudsmonteurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het tijdig uitvoeren van het onderhoud en het schoonmaken van koeltechnische en/of grootkeuken apparatuur (koelmeubelen, condensors & apparatuur grootkeukens). Tevens zal je op verzoek de servicemonteurs in de regio ondersteunen bij technische werkzaamheden. Met een bedrijfsauto die jullie ter beschikking wordt gesteld, opereer je samen zelfstandig vanuit je woonplaats (om die reden geven wij er de voorkeur aan dat de teamleden vlak bij elkaar wonen). Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet.

Frimex Service vraagt:

Je hebt geen ervaring of diploma’s nodig. Ben je een starter op de arbeidsmarkt, spreek je goed Nederlands, ben je fulltime inzetbaar, in het bezit van een rijbewijs, wil je met je handen werken en vind je het niet erg om vies te worden? Dan zijn we op zoek naar jou. Wel word er gevraagd naar de juiste (servicegerichte) instelling en motivatie. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, en pro-actief. Bij goed functioneren en indien je servicegericht blijkt te zijn, is er de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van servicemonteur. De ambitie om aanvullende opleidingen te volgen dient dan uiteraard aanwezig te zijn.

Wij bieden

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een prima basissalaris aangevuld met een tablet, mobiele telefoon en alle benodigde gereedschappen en middelen. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl, t.a.v. Charlaine Bouwes.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl