Monteur Warmtetechniek | Frimex.nl

Monteur Warmtetechniek

wo, 06/11/2019

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Voor de afdeling Operations binnen Frimex Installatie (Moordrecht) zijn wij op zoek naar een ervaren Monteur Warmtetechniek die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Na ontvangst van de dagelijkse werkopdracht ga je zelfstandig op het project aan de slag.  Je bent in staat om zelfstandig ventilatie- en verwarmingsinstallaties in bedrijf te stellen en in te regelen, verder kun je eventuele storingen oplossen en op verzoek modificaties aanbrengen.

Wat vraagt Frimex?

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma richting Installatietechniek (of soortgelijke richting);
  • Je hebt geruime kennis van technische installaties;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van reizen en werktijden;
  • Je bent zelfstandig en bezit goede contactuele en sociale vaardigheden. Verder zijn passie, innovatief, proactief en klantgericht steekwoorden waar jij je in herkent.

Wat mag je verwachten?
Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Een auto van de zaak, laptop en telefoon behoren ook tot de mogelijkheden. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als open en betrokken.

Ja, ik heb interesse!
Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de website!

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot of Denise Brederode via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.​