Monteur Koel- Vriescellen | Frimex.nl

Monteur Koel- Vriescellen

wo, 06/11/2019

De organisatie
Frimex  is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex 320 fte bestaat uit de business units: Frimex Installatie (190 fte) en Frimex Service (130 fte).
Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur. Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.
Voor de afdeling Operations binnen Frimex Installatie (Moordrecht) zijn wij op zoek naar Monteurs Koel- vriescellen die voldoen aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Het installeren van koel- en vriescellen bij onze klanten binnen Nederland en België. Het betreft kortlopende projecten. De werkzaamheden bevatten het ontvangen van opdrachten, inclusief bijbehorende tekeningen en technische gegevens. Het werk omvat het monteren van cel panelen en elektrisch aansluiten. Afhankelijk van de hoeveelheid werk worden de werkzaamheden aangevuld met het plaatsen van koel- en vriesmeubelen bij onze klanten. Het dan om het monteren van  stekkers aan meubels en het aansluiten van de meubels. Tevens aanbrengen en waterpas stellen van meubels, controle aan de hand van procedurevoorschriften, aanbrengen van maatvoering en alle bijkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het plaatsen van meubels. Aanvoeren van benodigde materialen en gereedschappen, materialen en gereedschappen gebruiksklaar maken en  gereedschappen onderhouden. Toezicht houden op de juiste en tijdige naleving van diverse geldende afspraken, procedures en richtlijnen in het kader van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Wat vraagt Frimex?
Je bent in het bezit van een MBO-diploma richting Elektrotechniek (of soortgelijke richting);
Je hebt kennis van elektrotechnische installaties en hebt reeds werkervaring opgedaan;
Je bent in het bezit van een rijbewijs;
Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van reizen en werktijden;
Je bent zelfstandig en bezit goede contactuele en sociale vaardigheden. Verder zijn passie, innovatief, proactief en klantgericht steekwoorden waar jij je in herkent.

Wat mag je verwachten?
Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Ja, ik heb interesse!
Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met de afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.