Leerling Servicemonteur Koeltechniek | Frimex.nl

Leerling Servicemonteur Koeltechniek

vr, 10/04/2020

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Binnen Frimex Service is een vacature ontstaan voor een leerling Servicemonteur Koeltechniek.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Als leerling servicemonteur wordt je allereerst begeleid door een ervaren servicemonteur, zodat je goed de kneepjes van het vak leert. Naast de werkervaring die je op doet, volg je een opleiding waardoor je uiteindelijk alle benodige kennis hebt om zelfstandig werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Na het behalen van de opleiding (afhankelijk van kennis en ervaring) stelt Frimex een bedrijfsauto ter beschikking en opereer je zelfstandig vanuit je woonplaats. Je maakt onderdeel uit van een monteursteam die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de teamdoelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het goed en naar tevredenheid van de klant, oplossen van storingen aan onder andere koelmeubels, het uitvoeren van onderhoud, het op een kosteneffectieve wijze uitvoeren van je werk en het adviseren van de klant. Het klantensegment wat je bediend bestaat hoofdzakelijk uit grote, maar ook kleinere supermarkten (ketens). Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor te Moordrecht via je tablet. Je rapporteert direct aan de teamleider die verantwoordelijk is voor jouw regio.

Wat vraagt Frimex?

Een betrokken en professionele collega! Je bent servicegericht en gemotiveerd ingesteld. Bovendien ben je in het bezit (of bereid dit te halen) van een MBO-diploma (niveau 3/4) of heb je dit werk- en denkniveau door recente werkervaring. Tevens ben je in het bezit van een F-gassen certificaat (of bereid dit te halen) en VCA. Je hebt al affiniteit met techniek. Je hebt in ieder geval een rijbewijs, bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden. Verder ben je betrokken, betrouwbaar, klantgericht en proactief.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse! 

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseur Charlaine Bouwes of Jasmijn van Oorschot via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl . Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.