Junior Tekenaar Elektrotechniek | Frimex.nl

Junior Tekenaar Elektrotechniek

do, 09/07/2020

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Voor het Bedrijfsbureau van Frimex Installatie zijn wij op zoek naar een Junior Tekenaar Elektrotechniek die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Je neemt lay-out tekeningen, calculatie en projectinformatie door, werkt dit verder uit en detailleert tekeningen voor de elektrische installaties en prefab-tekeningen. Dit doe zowel zelfstandig voor de kleine projecten als in teamverband voor de grote projecten;
  • Onder begeleiding draag je zorg voor een juiste en tijdige vastlegging, registratie en beschikbaarheid van de relevante projectdocumentatie;
  • Met het hele team ben je verantwoordelijk voor het inplannen en organiseren van de werkzaamheden;
  • Je draagt zorg voor een correcte archivering van de tekenwerkzaamheden;
  • Met het hele team ben je verantwoordelijk voor het behalen van gestelde deadlines binnen een dynamische omgeving.

Wat vraagt Frimex?

  • Je bent in het bezit van een MBO 4-diploma Elektrotechniek of soortgelijke richting;
  • Je hebt kennis van relevante geautomatiseerde systemen zoals Autocad, Stabicad en Microsoft Office;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar;
  • Kernwoorden in deze rol zijn: zelfstandig én teamgericht, communicatief vaardig, nauwkeurig, kwaliteitsgericht, resultaten, passie, innovatief, proactief.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en seminars te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseurs Jasmijn van Oorschot of Denise Brederode via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.