Junior Projectleider Klimaattechniek | Frimex.nl

Junior Projectleider Klimaattechniek

di, 23/03/2021

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom  zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Klimaattechniek? Binnen Frimex zijn wij op zoek naar een Junior Projectleider Klimaattechniek die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Als Junior Projectleider Klimaattechniek ga je samen met een ervaren projectleider of projectmanager diverse taken uitvoeren. Langzamerhand ga je deze taken overnemen en zelfstandig uitvoeren. Onder je takenpakket vallen de volgende werkzaamheden:

  • Je doet opnames bij klanten, brengt de uit te voeren werkzaamheden in kaart en bespreekt de opname met de verschillende disciplines binnen het bedrijfsbureau;
  • Onder begeleiding van de projectleider/projectmanager analyseer je de werkzaamheden, planning, werkbegroting en beoordeel je de (financiële) haalbaarheid van het project;
  • Na opdracht neem je deel aan de kick-off meeting bij de klant met alle betrokken partijen (intern en extern) en informeer je de werkvoorbereiding over de afspraken;
  • Je stuurt samen met de projectleider/projectmanager de werkvoorbereiding aan voor wat betreft het logistieke plan (materiaalvoorziening en transporten);
  • Je zorgt voor de uitwerking van de werktekeningen, stemt af met de projectleiders van overige disciplines en draagt het project over aan de chef monteur op locatie;
  • Je bewaakt dat de chef monteur het project tijdig en juist oplevert;
  • Je zorgt voor de juiste documentatie en traceerbaarheid van projectgegevens, bewaakt de financiële voortgang en draagt afgeronde projecten over aan Frimex Service.
  • In samenwerking met HR en de projectleider/projectmanager handhaaf je het personeelsbeleid en zorg je voor handhaving van procedures, bedrijfsregels, richtlijnen, (nationale en internationale) wet- en regelgeving, normen en standaarden, veiligheid-, kwaliteits-, en milieuvoorschriften (ook richting derden).

Wat vraagt Frimex?

Je hebt kennis en relevante werkervaring binnen de Klimaattechniek. Bij voorkeur heb je al eerder gewerkt als chef monteur in de installatie branche, bij voorkeur binnen de retail. Je hebt praktische kennis van relevante geautomatiseerde systemen, zoals MS-office en ERP-systemen. Ook heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt passie voor je vak, bent innovatief en proactief. Je bezit goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden en bent representatief.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen een leaseauto, 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en seminars te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Ja, ik heb interesse!

We zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je dit graag wilt. Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met HR Adviseur Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes op 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl