Hulpmonteurs Elektrotechniek en Koeltechniek | Frimex.nl

Hulpmonteurs Elektrotechniek en Koeltechniek

wo, 06/11/2019

Ben jij leergierig en enthousiast en heb je interesse in Elektrotechniek en/of Koeltechniek? Bouw dan samen met ons aan het succes van Frimex Installatie!

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex 320 fte bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (120 fte). Frimex Installatie adviseert,  engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur. Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, zo zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, en geldt voor ons ‘afspraak = afspraak’

Binnen Frimex Installatie zijn er vacatures ontstaan voor de functie van Hulpmonteur Elektrotechniek en Koeltechniek.

Ben je leergierig en enthousiast, voel je je thuis in een dynamische omgeving en wil je onder begeleiding van een ervaren monteur de kneepjes van het vak leren, dan nodigen wij je uit om te reageren op deze functie.

Welke verantwoordelijkheden heb je?

  • Je legt elektrotechnische of koeltechnische installaties aan
  • Het samenbouwen, opstellen en aanbrengen van schakelkasten, patchkasten en bedieningspanelen;
  • Je neemt de algemeen geldende en bedrijfseigen voorschriften, richtlijnen en procedures in acht met betrekking tot kwaliteit, ARBO en Milieuzorg;
  • Je voert materialen en gereedschappen aan;
  • Je maakt materialen en gereedschappen gebruiksklaar;
  • Je onderhoudt gereedschappen.

Frimex Installatie vraagt:

Je bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 2-diploma richting Elektrotechniek/koeltechniek of in opleiding hiervoor. Je beschikt over een zelfstandige, serieuze, klantgerichte werkhouding en stelt je flexibel op ten aanzien van werktijden. Je bent bereid om een opleiding te volgen tot vak volwassen monteur.

Wat mag je verwachten?

Naast een collegiale inspirerende sfeer biedt Frimex Installatie je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. De kosten voor de opleiding tot vak volwassen monteur worden volledig door Frimex vergoed.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl, t.a.v. Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling HR via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl