Frimex bouwt mee aan Jumbo België | Frimex.nl

Frimex bouwt mee aan Jumbo België

Projectinformatie

Project Jumbo België
Locatie Overpelt

In 2019 is Jumbo winkels gaan bouwen in België. Frimex heeft hier twee winkels elektrotechnisch mogen installeren en één koeltechnisch.

Jumbo Overpelt is een van de winkels die Frimex elektrotechnisch heeft geïnstalleerd. Dit betreft een nieuwbouw project, waarbij er eerst een technische opname gedaan wordt, gevolgd door het uitwerken van de plannen en het opstellen van een offerte.

Na de opdracht zijn er definitieve tekeningen gemaakt en worden de materialen vanuit de calculatie besteld. Bij de start van het project beginnen we met het monteren van de bouwverlichting en bouwstroomvoorziening, zodat we voorzien zijn van de benodigde stroom en verlichting om te kunnen werken.

Daarna start het installatiewerk waarbij we als eerste starten met de kabelgoten en vermogensrailen. Als dat klaar is maken we een start met het aanleggen van de bekabeling en het monteren/aansluiten van de verlichting. Vervolgens starten we met het afmonteren van de verdeelkasten en data kasten, ook wel Patchkasten genoemd.Tegen het eind van het project sluiten wij de inventaris, zoals kassameubels, de servicebalie en toonbanken van de versafdelingen aan door middel van wandgoten die zijn voorzien van stopcontacten en data aansluitpunten.Vlak voor de opening voeren wij een volledig NEN-inspectie uit en wordt de installatie gekeurd. Het inspectierapport wordt afgegeven en de revisie tekeningen waarop de laatste wijzigingen worden verwerkt.Wij zijn op de locatie aanwezig totdat de winkel officieel geopend is om te zorgen dat alles aan de installatie in orde is. Nadat de installatie is doorgenomen met de klant, wordt deze aan hen overgedragen en is voor Frimex het project afgerond.