Chef Monteur Uitvoering Elektrotechniek | Frimex.nl

Chef Monteur Uitvoering Elektrotechniek

wo, 06/11/2019

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Als Chef Monteur Uitvoering ben jij het verlengstuk van de projectleider. Je vervult een belangrijke rol in de communicatie tussen de opdrachtgever, de klant en de medewerkers op de projecten. Onder jouw takenpakket valt in ieder geval het volgende:

 • Het ontvangen van opdrachten, inclusief bijbehorende tekeningen en technische gegevens;
 • Het coördineren en bewaken van de voortgang van het werk wat is gegund aan geselecteerde onderaannemers;
 • Voorbereiding van het uit te voeren werk, het maken van detailplanningen en schetsen/tekeningen;
 • Bijwonen van bouw of coördinatie vergaderingen;
 • Het uitwerken van technische specificaties, het bijhouden van wijzigingen van tekeningen en specificaties en het zorgen voor de aanvoer van materieel en materiaal alsmede de afvoer van afval en materieel;
 • Het zorgen voor de personele bezetting, het instrueren en begeleiden van medewerkers en het bewaken van de voortgang, inclusief het signaleren van additionele opdrachten;
 • Het toezien op de naleving van veiligheidsvoorschriften, NEN 1010 en/of NEN 3140, het uitvoeren van personele taken (regelen overwerk etc.), het adviseren van de hogere leiding inzake personele beslissingen en het uitvoeren van diverse administratieve en registrerende taken.

Wat vraagt Frimex?

 • Je bent in het bezit van een MBO 4-diploma Elektrotechniek of soortgelijke richting;
 • Je hebt geruime kennis van elektrotechnische installaties en hebt reeds werkervaring opgedaan als Chef Monteur Uitvoering;​
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van reizen en werktijden;
 • Je bent zelfstandig en bezit goede contactuele en sociale vaardigheden. Verder zijn passie, innovatief, proactief en klantgericht steekwoorden waar jij je in herkent. 

Wat mag je verwachten?
Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Een auto van de zaak, laptop en telefoon behoren hier uiteraard ook bij. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als open en betrokken.

Ja, ik heb interesse!
Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot of Denise Brederode via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl. Check ook zeker onze bedrijfsfilm op de website!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.