Chef Monteur Elektrotechniek | Frimex.nl

Chef Monteur Elektrotechniek

wo, 06/11/2019

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex 320 fte bestaat uit de business units: Frimex Installatie (190 fte) en Frimex Service (130 fte). Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom  zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Als Chef Monteur Elektrotechniek ben jij hét aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als de klant op locatie. Bovendien fungeer je als het aanspreekpunt voor de monteurs op de projecten. Hierbij geef je sturing en help je jouw collega’s met diverse vraagstukken. Na ontvangst van de dagelijkse werkopdracht ga je samen met het team op het project aan de slag. Je bewaakt de realisatie van de planning en de materiaalvoorzieningen. Tevens ben je in staat om zelfstandig elektrotechnische installaties aan te leggen in één van de disciplines zoals licht-, sterk- en zwakstroom en overige elektrotechnische gerelateerde installaties. Verder beschik je over de kennis om eventuele storingen te lokaliseren en op te lossen. Je hebt regelmatig contact met de Chef Monteur Uitvoering en/of de projectleider over de voortgang van het project.

Wat vraagt Frimex?
Je bent in het bezit van minimaal een MBO3-diploma richting Elektrotechniek (of soortgelijke richting);

Je hebt geruime kennis van elektrotechnische installaties en hebt reeds werkervaring opgedaan als Chef Monteur;

Je bent in het bezit van een rijbewijs;

Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van reizen en werktijden;

Je bent zelfstandig en bezit goede contactuele en sociale vaardigheden. Verder zijn passie, innovatief, proactief en klantgericht steekwoorden waar jij je in herkent.

 

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Ja, ik heb interesse!

Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met afdeling HR t.a.v. Jasmijn van Oorschot of Charlaine Bouwes via 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl