BIM Modelleur Elektrotechniek | Frimex.nl

BIM Modelleur Elektrotechniek

do, 13/02/2020

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

In verband met uitbreiding van onze huidige werkzaamheden zijn we voor het Bedrijfsbureau van Frimex Installatie op zoek naar een BIM modelleur Elektrotechniek, die voldoet aan het volgende profiel:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 • Je modelleert de installaties voor supermarkten en winkels op het gebied van elektrotechniek;
 • Je werkt nauw samen met je teamgenoten en je schakelt met Engineers, Werkvoorbereiders en Projectleiders om de juiste informatie op te halen;
 • Je bouwt en onderhoudt de bedrijfsbrede objectenbibiliotheek voor diverse klanten;
 • Je draagt zorg voor een juiste en tijdige vastlegging, registratie en beschikbaarheid van de relevante projectdocumentatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig inplannen en organiseren van eigen werkzaamheden en behalen van deadlines binnen een dynamische omgeving.

Wat vraagt Frimex?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek of je hebt deze verkregen door werkervaring;
 • Je hebt kennis van relevante geautomatiseerde (BIM) systemen zoals Autodesk Revit & Autocad, Stabicad en Microsoft Office;
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring als BIM modelleur;
 • Je bent in staat om je werkzaamheden af te stemmen op projecten met een korte doorlooptijd en een repeterend karakter;
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar;
 • Kernwoorden in deze rol zijn: zelfstandig én teamgericht, communicatief vaardig, nauwkeurig, kwaliteitsgericht, resultaten, passie, innovatief, proactief.

Wat mag je verwachten?

De projecten van Frimex zijn uitdagend met een korte doorlooptijd, waardoor je aan veel diverse projecten komt te werken. Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Ja, ik heb interesse!

We zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je dit graag wilt. Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met HR Adviseur Jasmijn van Oorschot of Denise Brederode op 088-5057250 of stuur een e-mail naar vacature@frimex.nl. Check ook zeker onze bedrijfsfilm op de website!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.